Geschiedenis

Exportslachterij Clazing is een familiebedrijf met een lange geschiedenis. Het werd in 1967 opgericht door dhr. G.J. Clazing. In het begin had onze onderneming circa tien werknemers en werden zo’n achthonderd kuikens per dag geslacht. Sindsdien heeft ons bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Sinds we ervoor kozen ons te richten op de islamitische consument, zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier in de halal-markt.
In 1997 werd ons pand verbouwd en uitgebreid. In datzelfde jaar is het bedrijf overgenomen door de zonen van dhr. G.J. Clazing: dhr. W. Clazing en dhr. A. Clazing. De beide dochters gingen ook aan de slag bij het bedrijf, tegenwoordig is een van hen er nog werkzaam. In 2006 breidden we ons pand verder uit.

Ondanks de stormachtige groei en de vele ontwikkelingen, is een aantal zaken al die jaren hetzelfde gebleven. Al vanaf het begin zijn de medewerkers van Exportslachterij Clazing een grote familie en is iedereen gelijk. De directieleden werken zelf de hele dag mee in de productie, omdat ze het belangrijk vinden op de hoogte te blijven van wat er in de praktijk gebeurt. Prettig werken, goed naar elkaar luisteren en samen zorgdragen voor een kwaliteitsproduct; daar gaat het om bij Exportslachterij Clazing!